Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: We are not a team because we work together. We are a team because we respect, trust and care for each other!

Deze mooie quote vond ik laatst en dit spreekt mij ontzettend aan. Niet alleen samenwerken maar ook elkaar respecteren, vertrouwen en voor elkaar zorgen. Zeker nu in deze Corona tijd is dit erg belangrijk. Dinsdag komen er weer strengere maatregelen aan. En willen we dit virus onder controle krijgen zullen we als een team samen moeten werken. Ik vrees voor mijn workshops maar hee er zijn veel ergere dingen in het leven en gezondheid staat voorop.

Afgelopen vrijdag hadden we een creatieve team middag via Zoom. Teamgenoot Masjenka had een leuk project voorbereid. Het ging niet bij iedereen meteen goed maar dat komt door het gekwebbel haha. Dan is de concentratie even weg en dan maak je foutjes, maar zoals ik ook tegen mijn workshop en koffie en kaart dames zeg: het is maar papier.

Mijn uitvoering.

Omdat ik voor mijn project retired Dsp had gebruikt heb ik het project vanochtend nog een keer gemaakt, en nu met mijn nieuw binnengekomen prachtige Peony Garden Dsp. Deze is nu nog in de aanbieding met 15% korting en kost nu € 11,90. Hiervoor krijg je 12 vellen dubbelzijdig papier met 6 verschillende dessins. Het hoort bij de Peony Garden Suite. Deze heb ik zelf (nog) niet maar dit Dsp vindt ik prachtig.

Het basis cardstock is Granite Gray. Het lintje is de Silver Mettalic-Edge Ribbon. Mooi he? Ik vindt hem erg stijlvol geworden en ga er zeker meer maken. Je kunt er iets in doen en zo heb je een mooie cadeau verpakking.

Fijne zondag allemaal. Ik denk dat we vandaag pyama dag houden. De race van Max kijken en ik nog lekker knutselen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Doosjes, Quote

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s