Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Swirly Frames.

Vandaag een heel leuk makkelijk kaartje. De basiskaart is in Whisper White. Daarop een mat van Pumkin Pie cardstock en daarboven op een stuk Whisper White wat ik bestempeld heb met 1 stempel uit de door mij vaak vergeten stempelset Swirly Frames.

Super eenvoudig dus, ik heb alle geel en oranje tinten inkt gebruikt en gewoon random gestempeld. Daarboven een strookje Pumpkin Pie wat ik over had en de eenvoudige tekst: lieve groetjes uit de stempelset: Van Alles Wat.

Ik mistte voor mijn gevoel nog iets op de kaart en heb er dus 3 Playing With Patterns Resin Dots op geplakt. Dit kaartje ga ik zeker nog een keer maken met de blauw en rood tinten.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s