Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo Zaterdag: weekoverzicht. En trots monentje!

Dit bericht schrijf ik liggend in de jacuzzi. Omdat ik veel last heb van mijn gewrichten is het heerlijk om in het warme water te ontspannen..Ik merk dat de Corona toch meer stress met zich meebrengt dan ik laat merken. Vooral mijn schouders en nek zitten vast. Dus dadelijk de jets zijn werk laten doen en de spieren weer los masseren.

Ik ben bang dat mijn Kerst en Kaart evenementen niet door kunnen gaan en daar baal ik best wel van. Tuurlijk niet te vergelijken met de Horeca en andere takken die forse verliezen lijden maar voor mijn bedrijf is dit een flinke aderlating. Mensen kijken hier vaak al heel lang naar uit: super gezellig altijd. Maar om 12 mensen over 4 zaterdagen te verdelen is onmogelijk. En ook in shifts van 3, dus 6 personen op 1 dag is nu niet toegestaan. Normaal heb ik 2 dagen van 10 personen. Maar nu heb ik geen reclame gemaakt omdat ik al naar 6 personen per keer was gegaan en dus vol zit. De dames schrijven zich meteen al in na afloop van het evenement: super! Maar ik vrees met grote vreze dat ik ze af moet bellen.

En nu moet ik dus gaan verzinnen hoe ik dit ga oplossen zodat ik toch inkomsten heb om de al aangeschafte kerst producten terug te verdienen..

Veel van de demo’s die ik ken bieden nu workshop pakketten aan of kits zouden jullie dit ook willen? Ik ga hier eens goed over brainstormen en kom er zeker op terug, en als jij interesse hebt of een goed idee zou ik dat graag van jou horen.

Het weekoverzicht deed ik normaal in een Ripl filmpje maar die zijn helaas gestopt met hun gratis dienst dus wordt het vandaag een collage. Bestellingen van de gebruikte producten kun je doorgeven op Madebyinepie@gmail.com

Nog even een trots momentje: mijn YouTube filmpje is 4000!!!!! Keer bekeken. Wow! En nog 3 personen en ik zit op 450 abonnees . Dus ben je nog geen lid abonneer je dan op mijn kanaal Ine van den Eijnden.

Voor aanstaande woensdagavond heb ik nog 1 plek vrij voor de workshop minialbum in een doosje. Het is van 19.30 tot 21.30 hier op de Faramir en het kost inclusief alle Stampin’Up! materialen en gebruik van mijn Stampin’Up! producten:€12,50 inclusief drinken en wat lekkers. Meld je gauw aan want er is maar 1 plekje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s