Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: weer een mooi gedicht van Martin Gijzemijter

Zoals jullie misschien wel weten ben ik echt een fan van Martin Gijzemijter. Ik vind het zo knap dat hij met zo weinig woorden zoveel kan zeggen. Vroeger had je Toon Hermans die kon dat ook. In kleine gedichtjes toch de kern van het verhaal raken.

En bovenstaand gedicht is ook zo toepasselijk nu in deze Corona tijd. Als we gewoon met liefde beginnen, aandacht voor elkaar dan winnen wij het van dit rotvirus. Geen complottheorieën geen demonstraties maar gewoon liefde. Kaartjes sturen naar de eenzamen, videobellen met je geliefden waar je nu niet naar toe kunt. Stuur een appje met een lieve tekst. Geef degene met wie je wel mag knuffelen een extra dikke knuffel. Pak de telefoon om even bij te buurten en wees niet bang on te zeggen: ik hou van jou.

Ja het vraagt heel veel van ons allemaal, ja het is eng en hoe lang dit duurt weet niemand. Maar door liefde te delen maken we het voor iedereen een stukje leuker.

En ben je alleen dan is dit gedicht van Martin een hele goede:

Fijne zondag,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s