Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: easy peasy kaartje

Vandaag een simpel maar lief kaartje. Het is herfstvakantie hier in Brabant en het zonnetje schijnt lekker. Ik was druk bezig met van alles toen ik bedacht dat ik nog geen kaartje had voor hier op mijn blog. Dus snel een stuk Whisper White cardstock gesneden van 20cm bij 10 cm, en gescored op 10 cm. Daarna nog een stukje Whisper White gesneden van 9cm bij 9cm.

Op dit vierkantje heb ik met mijn Roccoco Rose Stampin Blend gewoon wat gekleurd uit de losse hand. En hier boven op met Pretty Peacock inkt twee hartjes uit de set Turnovers gestempeld. Ook de tekst heb ik met deze mooie kleur inkt gestempeld. Deze komt net als de stempel aan de binnenkant uit de set Cadeauseizoen. Om het wat mooier uit te laten komen heb ik met mijn Pretty Peacock Stampin Write marker nog een stippellijn langs mijn lineaal gezet aan de boven en onderkant van het kaartje. Daarna heb ik deze met Stampin Dimensionals op de basis kaart geplakt .

Super lief kaartje toch. Je kan hem opsturen maar ik stop hem bij een klein zelfgemaakt cadeautje. En echt super snel gemaakt. Dit kun je met veel stempelsets doen.

Ik ben nog steeds op zoek naar een derde deelnemer aan mijn minialbum workshop van aanstaande woensdag. Wie komt er gezellig knutselen? Voor €12,50 ben je van 19.30 tot 21.30 creatief bezig hier op de Faramir. Aanmelden kan via Madebyinepie@gmail.com en hier kun je ook je bestelling doorgeven. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin Markers, Stampin'Blends, Stempelsets, Workshop

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s