Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: bedankt pizzadoosje met mini kaartjes

Vandaag had ik een klein cadeautje nodig voor een lieve vriendin. Daar heb ik dit pizza doosje voor gemaakt met 4 lieve kleine kaartjes erin en envelopjes.

De basis zijn Whisper White kaartjes van 6” bij 3”gescoord op 3”. Hierop zit een mat van gekleurd cardstock van 2 3/4” bij 2 3/4”.

Ik heb gekozen voor Pacific Point, Granny Apple Green, Mango Melody en Magenta Madness. Deze kleuren heb ik ook gebruikt om te stempelen op Whisper White cardstock. Ik gebruikte hiervoor de mooie bloem uit de Queen Anne’s Lace stempelset. Daarna heb ik deze uitgestanst met een vierkante Stitched Die. Binnen in de kaartjes heb ik kleine tekstjes gestempel zoals: gefeliciteerd, van harte beterschap en bedankt.Voor de voorkant van het doosje heb ik met de Stampin Write markers de bloemen per kleur ingekleurd. Even erop ademen en dan stempelen: leuk effect toch?

Leuk cadeautje en als de kaartjes gebruikt zijn hou je nog een leuk doosje over.

Gisteravond heb ik een hele geslaagde en gezellige workshop gehad. De dames hebben hard doorgewerkt en met mooie resultaten. Omdat het beide cadeautjes zijn heb ik geen foto’s gemaakt.

Zo blij met mijn daglicht lampen! Als ze aan zijn geven ze fantastisch licht.

Omdat ik maar 3 personen thuis mag ontvangen zitten de workshops snel vol. Wil je iets speciaals maken mag je mij ook mailen en als er 2 personen mee doen plan ik de workshop voor jullie in. Ik ben zeer flexibel en het kan overdag/s’avonds en zelfs op zaterdag ochtend. Ook bestellingen kun je doorgeven op Madebyinepie@gmail.com. Let op de Dsp aanbieding is nog maar 8 dagen geldig!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, kaarten, Stampin Markers, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s