Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht en klus project.

Afgelopen woensdagavond had ik hier 2 dames op de workshop. Gewoon zoals altijd in de huiskamer. Zegt Teun s’avonds Ine waarom gebruik je de speelkamer niet. Wij zitten er toch bijna nooit meer. Nou dat vonden Willem en ik een goed idee. Dus eerst alle boys gevraagd wat zij ervan vonden en die waren het er allemaal mee eens: doen mam.

Vrijdagmiddag zijn Willem en ik aan de mega klus begonnen want de grote kast zit vol met spullen. En die moet eruit. Ik wil de ikea kallax kasten uit de woonkamer in mijn Madebyinepie studio hebben. Dus voor we het wisten waren we bezig met de kast in de keuken: dezelfde als uit de speelkamer. Deur van de ene kast vervangen door de andere en 3 dozen vol gemaakt wat weg kon. Superblij 3 kasten gepoetst en netjes. Maar nog niet opgeschoten in de speelkamer. Daar gaan we morgen mee verder.

Ik hou jullie op de hoogte. Ik kom straks ook veel retired stempelsets tegen dus hou mijn pagina in de gaten want ze gaan er voor kleine prijsjes uit om ruimte te maken voor de nieuwe producten. Zocht je nog een bepaalde set laat het mij dan weten dan kijk ik of ik hem nog heb.

Hieronder zie je het weekoverzicht, alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com. Laatste week van de 15% korting op bepaalde Dsp pakketten: zitten echt prachtige tussen dus laat deze kans niet schieten. Maandag doe ik weer een bestelling dus laat het mij weten of ik iets voor jou erbij kan doen. Bijvoorbeeld onze fantastische Liquid Glue. Die wil ik altijd op voorraad hebben hihi.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Ha Ine, wat leuk van de jongens. Nu mooi extra ruimte en een eigen plek voor je workshops! Wat fijn hè.

    Mocht je Bella als Friends hebben een weg doen, houd ik me aanbevolen.

    Lieve groetjes,
    Monique

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s