Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: You don’t get anything clean without getting something else dirty.

Deze quote klopt echt: als je iets wilt opruimen en mooi wilt maken maak je eerst een zooitje ( vrije vertaling hihi).

Daar zijn Willem en ik vanaf vrijdag mee bezig geweest. Zoals je hier op mijn blog kon lezen kwam Teun met het geweldige idee om van hun game hok een Madebyinepie ruimte te maken. Ik had daar nooit echt over nagedacht. Ja dat het ooit onze slaapkamer zou worden als we slecht ter been werden. Maar die kamer is al 10 jaar van de boys dus nooit gedacht dat die van mij kon zijn. Of was ik gewoon bang om dit aan te pakken?

Het is namelijk een mega klus. Er stond een enorme kast met enorm veel spullen in. En een slaapbank. Maar Teun had gelijk, de boys gebruikten het nog maar sporadisch. Maakten er meer een opslag ruimte voor hun zooi van. Gamen doen ze nu op hun kamers. En met vrienden daar chillen kan ook niet ivm de Corona.

Dus vrijdag begonnen met de keukenkasten, deze is dezelfde en 1 deur deed het niet meer goed dus die hebben we vervangen en meteen de kasten opnieuw ingedeeld en veel weggedaan. Zaterdag de kast in de speelkamer leeg gehaald en 1 deel van de kast aan de keukenkasten toegevoegd. Hier zitten nu de spellen in.

1 kast deel weggedaan ( kapotte deur) zodat we meer planken hadden. En 1 in mijn studio laten staan. Wat een ontploffing was dat. Maar gelukkig konden we snel weer beginnen met opbouwen.

Super trots en blij hoe het is geworden. Mijn eigen Madebyinepie Studio, waar ik kan knutselen, filmpjes opnemen, workshops geven en gewoon lekker me even kan terug trekken voor wat Me-time.

Vandaag beginnen we aan het minder leuke werk: de zooi wegwerken in de huiskamer hihi. Maar het komt goed er is al licht in de duisternis. Ik voel al mijn gewrichten, ben echt geen 20 meer maar krijg super veel energie als ik naar mijn mooie studio kijk.

Beetje vervormde panorama foto

Ik heb al wat dingen veranderd want mooi weegt niet op tegen functioneel maar die foto’s deel ik later deze week. Morgen komt een van mijn beste vriendinnen kerstkaarten maken dus wordt hij meteen in gebruik genomen. Het voordeel van de tafels is dat ik ze aan twee kanten kan uitklappen.

Beide kanten uitgeklapt.
1 kant uitgeklapt.

Zo ik ga nu gauw verder met puinruimen, fijne zondag.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

2 antwoorden

  1. Wat ontzettend gaaf, Ine. Wat een plezier zult je van je eigen studio krijgen!! Vind het zo leuk. Hoop dat ik hem ook een keer persoonlijk kan komen bewonderen 😃

    Fijne zondag!

    Like

  2. Ja dat hoop ik ook Monique gezellig samen knutselen met Patricia er ook bij😍

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s