Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:

Zondag zijn we toch nog naar de Ikea gegaan om planken te halen voor in mijn Studio. In de huiskamer had ik grote lades maar nu staan ze netjes op Alphabetische volgorde op mijn mooie planken. Op de tweede plank staan de Kerst stempelsets.

Aan de andere kant ook twee planken met hierop mijn mooie fotolijst en de advents kalender van Stampin’Up! Deze heb ik vorig jaar gemaakt met het prachtige Dsp Feels like Frost. Zo blij dat deze dit jaar weer terug is!

De Statement of the Heart en mijn van Stampin’Up! gekregen licht bak mag natuurlijk niet ontbreken in Studio Madebyinepie.

Ik ben nog steeds druk met uit te zoeken wat weg kan en waar ik alles logisch opberg. Ik hoor mijn dochter Mandy al zeggen: mam niet opruimen want straks kan je het niet meer terug vinden haha. Dat gaat zeker gebeuren : ik ken mezelf.

Vandaag zou ik eigenlijk kerstkaarten met mijn vriendin gaan maken maar zij heeft griep klachten dus heeft afgezegd: better Safe than Sorry. Jammer maar dan doen we het gewoon een andere keer en heb ik iets meer tijd om alles een plekje te geven. Veel ligt al op zijn plek dus kon ik snel het kaartje voor vandaag maken.

Een makkelijke Maandag kaartje en gemaakt op mijn nieuwe werkplek voor een lieve vriend die veel last heeft van zijn rug. Dan pak ik meteen de set: Back on Your Feet. De giraffe heb ik gestempeld met memento tuxedo black inkt op een stuk Whisper White cardstock en daarna ingekleurd met mijn Stampin Blends. De Basis kaart is in Just Jade en daarop een mat van Eindeloos Groen( Forever Greenery)Dsp. Super snel en makkelijk kaartje en ik weet zeker dat onze vriend dit leuk vindt.

Super leuk toch? En dit Eindeloos Groen Dsp is nog deze week in de aanbieding met 15% korting ( kost nu €11,90) dus mis het niet en geef het nog snel aan mij door. Op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin'Blends, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s