Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: doosje met een Delightful Tag Topper sluiting. En Paper Pumpkin Joy To The World.

Vandaag twee schattige kleine doosjes met een aparte sluiting. De Delightful Tag Topper pons lag nog op mijn bureau van de labels die ik jullie gisteren liet zien. En omdat het doosjes Donderdag is heb ik de pons gebruikt om deze doosjes te maken. In mijn favoriete kleur Bermuda Bay. Het idee heb ik gezien bij de Paper Pixie. Een Amerikaanse Demo.

Het Dsp is uit de Ornate Garden Dsp en heb ik ingekleurd met de Bermuda Bay Stampin Blends. De teksten komen uit de Van Alles Wat stempelset en deze heb ik uitgeponst met de Classic Label pons.

Ik heb er een mini chocolade koekje in gedaan maar je kunt er natuurlijk ook geld in doen of een klein zeepje/ geurtje.

Om te laten zien wat een verandering in kleur cardstock of ander Dsp voor verschil maakt heb ik het doosje ook nog in Pool Party Cardstock gemaakt met het prachtige Whale of a Time Dsp. Deze is nog in de aanbieding met 15% korting tot en met 31 oktober. Dus bestel het snel bij mij!

Op 3 november gaat er weer een geweldige actie van Start bij Stampin’Up! Een nieuwe Paper Pumpkin Doos. Hier ben ik zo blij mee. In deze doos zit alles wat je nodig hebt om 8 kerstkaarten te maken. Het enige wat niet in de doos zit is een stempelblok, maar die kun je erbij bestellen mocht je deze nog niet hebben. Stampin’Up! Adviseert clear block D. Ik verwacht dat deze heel snel uitverkocht is dus laat het mij weten of je deze wilt dan zet ik jou op de lijst en bestel ik ze meteen op 3 november. Mail maar naar Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Paper Trimmer, Ponsen, Stampin'Blends, Stempelsets

Tags:, ,

1 antwoord

Trackbacks

  1. Quote Zondag: It’s not over when you lose, its over when you quit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s