Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: beterschap/sterkte kaartjes. En een gast aan tafel.

Ik ben nog steeds super druk met het inruimen van mijn Madebyinepie Studio. Maandag is de eerste koffie en kaart dus wil ik dat het meeste klaar is. Maar we krijgen vanavond ook iemand te eten dus ben ik daar ook druk mee geweest.

De kaartjes die ik vandaag laat zien heb ik een tijdje terug al gemaakt. Met de mooie set Queen Ann lace.Eerst de bloemen ge-heat embossed en daarna lekker zitten sponsen. Dat geeft zo’n mooi effect. Zo’n kaartje heeft dan niet veel meer nodig: een tekst en wat bling bling. De ene kaart netjes recht geplakt en de andere juist a-symmetrisch.

Welke vindt jij mooier?

Ik heb de tafel gedekt met een stuk Batik want ik heb indisch gekookt: Soto, Babi Ketjap en Frikadel Pan en wok groenten. En het Bermuda Bay van de zelfgemaakte kandelaars past perfect bij de glazen en de placemats: hier word ik blij van.

Morgen is de laatste dag van de Dsp actie dus grijp je kans voor het te laat is. Ik doe zeker morgen nog een bestelling dus mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

1 antwoord

  1. Prachtige kaarten en je studio met dat mooie batik-kleed ziet er super uit.
    Ik zou zeggen Selamat Makan…maar dat hebben jullie al gedaan met die lekkere gerechten ;o)

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s