Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie Zo Zaterdag: week overzicht.

Alweer een week die voorbij gevlogen is. Bijna is de maand oktober voorbij, niet normaal hoe hard dit jaar gegaan is. Niet het leukste jaar maar we zullen het ermee moeten doen. Ik weet nog steeds niet of mijn Kerst en Kaart evenementen door kunnen gaan. Mijn Koffie en Kaart en Workshops gelukkig nog wel, met slechts 3 personen maar beter dan niks.

Ik ben nog steeds druk met de inrichting van mijn studio. Heel veel uitzoekwerk en kijken wat het logische is om wat waar neer te zetten. Ik heb ook labels gemaakt voor op dozen en mijn bakken want anders weet ik niet waar alles ligt. Ik heb een extra daglichtlamp gekocht voor de avond workshops. En we gaan waarschijnlijk ook een airco plaatsen. Niet alleen voor de frisse lucht maar ook als verwarming want die zit hier niet in.

Maandag dus weer een Koffie en Kaart en Donderdag komen 3 dames voor een extra Koffie en Kaart. Ik ben benieuwd wat ze van mijn mooie studio vinden.

Hieronder vindt je het weekoverzicht:

Vanavond om 19.00 uur plaats ik nog een bestelling dus wil je nog gebruik maken van de 15% korting op de Dsp pakketten mail mij dan gauw op madebyinepie@gmail.com

Ik heb een nieuw filmpje opgenomen maar ben nog druk met het uploaden dus misschien dat ik die pas morgen plaats. Wordt vervolgd….. hihi

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, Stampin'Up!, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s