Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: It’s not over when you lose, its over when you quit.

Gisteren voelde ik me even een loser toen het mij niet lukte mijn Youtube filmpje te uploaden. Computers en ik zijn soms geen vriendjes.Ik heb het wel 4 keer geprobeerd maar iedere keer knalde hij eruit. Gelukkig was onze Michael thuis en kon hij mij helpen en is het sávonds toch gelukt. Maar te laat om het nog te plaatsen dus komt hij vandaag online. In het filmpje zeg ik dat je het Dsp nog kan bestellen met 15% korting maar dat is dus helaas niet meer. Mijn bestelling is al weg. Ik hoop dat jullie het toch een leuk filmpje vinden en het een keer gaan proberen te maken. De Delightful Tag Topper pons is echt superfijn om snelle labels te maken en deze leuke sluiting van het doosje. En om op de Quote terug te komen: niet opgeven, dan verlies je dus echt. Als ik dit filmpje niet meer had bewerkt en geplaatst zou dat eeuwig zonde zijn geweest van alle moeite. Ik heb gisteren bewust even afstand genomen van het “moeten”plaatsen van het filmpje en dat gaf mij de rust om het opnieuw te proberen met Michaels hulp. En nu kunnen jullie er toch naar kijken.

Zoals beloofd in het filmpje zijn hier de templates. In het filmpje vergat ik even de 2,5 cm rillijn die je alleen in de grote vlakken moet doen waar je later de pons op gebruikt. Maar in principe kan het dus ook later zoals je in het filmpje ziet.

C

Cardstock van 16,5 cm bij 14 cm. Met de 16,5 cm kant boven ril je op 5cm, 7,5 cm, x12,5.cm en 15 cm. Dan draai je het een kwart slag en ril je op 2,5 cm en 10 cm en dan schuif je het papier door naar 11,5 cm en ril je alleen op de grote vlakken die je straks door de pons haalt. Of zoals ik in het filmpje deed de geponste kant op 2,5 cm leggen en dan rillen.

Als je alles goed hebt weggeknipt en ingeknipt ziet het er zo uit:

Dsp naar keuze: 1 of 2 keer 7 cm bij 4,5 cm ( voor en achterkant)

2 keer 7 cm bij 2 cm voor de zijkanten

Veel plezier met het maken. Zoals gezegd dit model komt van de Paper Pixie maar ik heb het omgezet naar centimeters voor jullie. De andere doosjes staan op mijn : https://madebyinepie.com/2020/10/29/doosjes-donderdag-doosje-met-een-delightful-tag-topper-sluiting-en-paper-pumpkin-joy-to-the-world/

Deel mijn filmpje gerust met andere creatieve vrienden en als ze nog geen abonnee zijn van mijn Youtube kanaal Ine van den Eijnden zou ik het fijn vinden als ze de abonneer knop en de bel knop indrukken dan missen ze geen filmpje van mij. Ik zit nu op de 453 abonnees en mijn doelstelling voor het nieuwe Stampin’ Up! jaar is 500.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:#youtube, Dies, Doosjes

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s