Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Beterschaps kaartje en eerste Koffie en Kaart in studio Madebyinepie.

Vandaag had ik mijn eerste Koffie en Kaart in mijn nieuwe studio. Drie werkplekken gemaakt en benieuwd of de dames het mooi vonden.

Is er genoeg ruimte en is er licht genoeg? Ja het werkte perfect: zo blij mee.

Hier zie je de dames hard aan het werk.

Een van mijn beste vriendinnen en knutsel dame van het eerste uur kon helaas niet komen omdat ze ziek was dus heb ik deze kaart voor haar gemaakt.

De basiskaart is van Just Jade cardstock, hierop heb ik een mat geplakt van Whale Of A Time dsp. De randen heb ik ruw gemaakt met de beschermdop van mijn Paper Snips. Met diezelfde Paper Snips heb ik de schildpadjes uitgeknipt uit het Dsp. De tekst komt uit Volop Vrienden. En heb ik ook uitgeknipt. En de visjes uit de bijbehorende stempelset Whale Done heb ik erop gestempeld met Night of Navy inkt. Super leuk kaartje toch?

De dames hebben er ook iets liefs ingeschreven en ik heb de envelop met een lekkere zak drop afgegeven. Ze was er erg blij mee

Zo zag de tafel er na afloop uit: herkenbaar toch? Donderdag heb ik weer een Koffie en Kaart middag. Misschien dat ik dat vaker ga doen ( maandag en donderdag) want als er maar 3 personen mogen komen zit ik zo vol en moet ik anderen teleurstellen. Morgen laat ik hier de voorbeeldkaarten zien en de prachtige resultaten van de dames.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, koffie en kaart, Makkelijke Maandag

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s