Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: Beterschaps kaart.

De moeder van een van mijn beste vriendinnen is ziek en daarom heb ik dit kaartje voor haar gemaakt. Een kaartje in zonnig Bumble Bee geel. De mooie roos komt uit een reststukje van een vel Flowers For Every Season Dsp. Ik heb de Stitched Dies gebruikt en de Layering Ovals. En rest stukjes Bumble Bee en Whisper White cardstock.

De basiskaart van Whisper White heb ik eerst door de Pinewood Planks 3D embossingfolder gehaald. De gele takjes heb ik geknipt uit een mislukt Greenery ge-embossed kaartje. En de witte takjes heb ik met de Sprig pons uit restjes cardstock geponst. Nog 3 In Color enamel dots erop voor de Bling Bling. De tekst komt uit Volop Vrienden en is gestempeld met Bumble Bee inkt. Echt een hele mooie warme kleur geel vind ik dit. Volgens mij vrolijkt dit de moeder van mijn vriendin zeker op.

De alleenstaande ouderen hebben het weer zwaar nu de regels weer verscherpt zijn. Mijn moeder wil ook zo graag met mij knuffelen maar ja dat gaat nog steeds niet. We waren gisteravond bij haar met mondkapjes op en proberen de 1,5 meter afstand te houden want we moeten steeds zeggen: niet te dichtbij komen mam. Trots op haar dat ze op haar 92ste nog steeds zelfstandig woont. De enige die ze ziet zijn de zorgverleners en enkele van haar kinderen. Ze had bij mij ook een bestelling gedaan voor mondkap mapjes die geeft ze dan aan de verzorgsters die extra lief voor haar zijn. Ik hoop toch zo dat ze met de kerst naar ons kan komen.

De nieuwe regels betekenen voor mij ook dat ik slechts 2 mensen kan uitnodigen voor Koffie en Kaart en workshops. Dat is niet goed voor de business maar ja ik ben niet de enige. Ik vrees ook dat mijn Kerst en Kaart niet door kan gaan dus ga ik een alternatief verzinnen. Hou mijn blog in de gaten voor het laatste nieuws hierover.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sprig Punch
[148012]
€ 22,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer, Ponsen

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s