Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: koffie en kaart en een doosje in de vorm van een eikel.

Vandaag zou ik een extra Koffie en Kaart hebben met 2 nieuwe dames. Helaas gooiden de nieuwe Corona regels dit in de war. Maar 1 nieuwe dame kwam gezellig langs en heeft een mooi kaartje gemaakt. Dit was mijn voorbeeld kaartje. Makkelijk en snel te maken maar wel met Stempel technieken en stansen. De dame vond het erg leuk en ging tevreden met haar mooie zelfgemaakte kaartje en een heleboel info naar huis.

Omdat we maar met ons tweeën waren had ik maar 1 tafel uitgeklapt. Werkte super!

En natuurlijk alle brochures klaargelegd en meegegeven zodat de dame het thuis op haar gemak kan inkijken.

Voor deze Doosjes Donderdag wil ik jullie dit doosje in de vorm van een eikel laten zien. Ik had hem al een tijd geleden gemaakt maar nog niet hier laten zien. Ik heb een grote en een kleine gemaakt: super leuk. Net als in de kerstbal kun je hier iets lekkers in doen. En je kunt ze net als de kerstbal ook ophangen: leuk toch?

Wil jij ook kennismaken met de mooie producten van Stampin’Up mail mij en dan maken we een afspraak. En wie weet maak jij dit jaar je kerstkaarten zelf. Wil je dit niet, dan kun je mij ook altijd de opdracht geven om ze voor jou te maken. Mail mij op Madebyinepie @gmail .com

Liefs Ine

Categorieën:Dies, Doosjes

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s