Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: nieuwe stempelset Warm & Toasty.

Toen ik deze set in de catalogus zag vond ik de diertjes echt schattig. Maar ik vond de teksten minder. Echt Amerikaans. Maar ik bleef vooral de beertjes zo schattig vinden dat hij toch onverwachts in mijn bestelmandje terecht is gekomen hihi.

De basiskaart is in Balmy Blue cardstock. Met daarop een mat van Whisper White die ik door de Woodland embossingfolder heb gehaald. De bomen heb ik met een spongedauber wat kleur gegeven ( Sahara Sand). Ik heb met mijn Paper Trimmer een snee in de mat gemaakt zodat ik de grote beer erdoorheen kon stoppen. Met wat dimensionals de das en de muts en zijn pootje omhoog gebracht. En het kleine beertje is ook met Dimensionals opgeplakt. Met mijn Stampin Blends wat kleur aangebracht. De tekst heb ik ge-embossed met goud embossingpoeder.

Ik vind het een super schattig kaartje geworden. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen.

Liefs Ine

Categorieën:Embossen, kaarten, kaarten maken, Stempelsets

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s