Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: restjes kaart en nieuw YouTube filmpje.

Vandaag is mijn vriendin jarig en als cadeau kreeg ze van mij de Paper Pumpkin box of Sunshine. Dan kan ze lekker thuis kaartjes maken. Ik had nog restjes over van mijn box of Sunshine en die heb ik op dit kaartje van vandaag gebruikt.

De zwarte met wit gestippelde sticker, de wit met goud kleurige banner en de sequins komen uit die doos. Leuk om zo de restjes op te maken in combinatie met een nieuwe stempelset Press On. En al hoewel ik een echte thee drinker ben vind ik dit toch een geweldige set.

We hebben bij Stamin’Up! nu een nieuwe Paper Pumpkin box: de Box Of Joy. Gevuld met materiaal om 8 kerstkaarten te maken. Vandaag in mijn nieuwe YouTube filmpje pak ik de doos uit en laat jullie zien wat er in zit.

Ik weet nog steeds niet of mijn Kerst en Kaart evenementen door kunnen gaan ivm de Corona regels. Maar dit zou een mooi alternatief zijn. Voor €26,00 heb je dan deze mooie doos en al de dames die zich opgegeven hadden voor mijn Kerst en Kaart evenement krijgen van mij materiaal om nog 4 kaarten te maken en een 3D project. Mochten de evenementen toch door kunnen gaan is dit gewoon een extra cadeautje. Dus Dames bestel deze mooie box bij mij. Voor degene die niet zouden komen kost dit extra materiaal setje €7,50. Binnenkort laat ik zien wat dat setje inhoudt. Ik ben nog druk aan het ontwerpen. Want ik heb de doos net binnen en tijdens het filmen de inhoud bekeken.

Wees er wel snel bij want ik verwacht dat deze doos heel snel zal gaan want hij is echt super mooi. Mail mij op Madebyinepie@gmail.com om te bestellen of voor meer informatie. Hier onder vindt je de stempelsets waar ik het over had in mijn filmpje. Veel plezier met kijken,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Clear Block D
[118485]
€ 10,50

Categorieën:#youtube, creatief, kaarten, kaarten maken

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s