Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: cadeautjes voor mijn vriendin

Gisteren was 1 van mijn beste vriendinnen jarig maar ivm de Corona regels geen gezellig koffieuurtje met bezoek. Daarom maakte ik twee cadeau verpakkingen om haar toch een speciaal gevoel te geven. Ze kreeg van mij de Paper Pumpkin Box of Sunshine wat al een cadeau verpakking is. Een zonnige gele doos met prachtige materialen om 8 mooie kaarten te maken. En ik wilde deze vandaag nog bijbestellen zie ik dat ze in de aanbieding zijn, deze box kost nu €19,50 ipv €26,00. Super leuk cadeau waar de ontvanger nog heel lang plezier van zal hebben.

En ik had een lekker geurzakje gekocht. Ik viel hiervoor omdat er de mooie Dandelions op staan waar wij bij Stampin’Up! Een prachtige stempelset van hebben. Plus het mooie Feels like Frost Specialty Dsp paste hier ook perfect bij. Ik heb zelf dit doosje ontworpen. Alles opgemeten en bedacht hoe ik de sluiting wilde ( klittenband). Het zilveren randje is de achterkant van het mooie Dsp. Een label eraan met de mooie stempelset en mijn cadeau was klaar.

De tekst komt uit de Nederlandse stempelset : Voorjaarswensen.

Nu wilde ik nog een kaartje maken want : echte post is zoveel leuker! En toen zag ik op internet dit geweldig leuke brievenbus doosje. Het is van Stampingwithamore. Ik heb het alleen aangepast omdat ik niet alle producten had die zij gebruikte en ik wilde er natuurlijk post op hebben staan ipv mail. Ik had hem eerst in Oranje gemaakt ( Pumpkin Pie) maar vond Balmy Blue toch mooier bij de rest passen.

In het doosje zit een zakje badzout en een kaartje.

Superleuk geworden toch? Dit doosje ga ik zeker vaker maken: ook erg leuk om geld cadeau te geven.

Mijn vriendin was er super blij mee. Haar man grapte: dat doosje zetten we bij de kast en als de zonen er iets lekkers uit pakken kunnen ze geld in het doosje stoppen hahaha. Je ziet het een multifunctioneel doosje.

Dit doosje kan ik ook in opdracht maken, heb je hier belangstelling voor of wil je iets bestellen mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Clear Block D
[118485]
€ 10,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:creatief, Dies, Doosjes, kaarten maken, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s