Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: filmpje opnemen en spotlight stempel kaartje

Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'FACEBOOK HOP LOVELY STAMPERS zaterdag 14 november 2020'

Vandaag stond in het teken van de Facebook hop voor morgen. Druk bezig geweest om een YouTube filmpje op te nemen. Dat ging best goed: ik hoefde niks te plakken en te knippen. Maar dan komt het echte werk: het uploaden naar mijn drive en daarna uploaden naar YouTube. Daar ben ik echt uren mee bezig en dankzij Michael is het toch weer gelukt. Die jongen straalt iets in of zo. Bij mij knalde hij er steeds uit, 3 keer en de moed zakte mij in de schoenen. Maar goed hij is nu ge-upload en YouTube is nu bezig de video te bewerken. Ik begon om 11.15 en nu is het bijna 16.15 uur. Maar als alles goed is kunnen jullie morgen mijn filmpje bekijken.

Het kaartje van vandaag is erg eenvoudig. Je pakt een stuk Whisper White cardstock en een extra stukje. Deze heb ik met de layering squares uitgestanst. Je plakt het vierkantje op de witte mat en stempelt dan willekeurig de Poppies met memento. Dus ook over het vierkantje. Dan haal je het vierkantje weg en kleurt de Poppies in met je Stampin Blends. Dan snijdt je een grotere mat voor je basiskaart in Poppy parade cardstock en een mat die net iets groter is dan je vierkant en plakt dit op elkaar.En op de basis kaart van Whispe White. Een tekst erop en je kaartje is klaar. Dit kun je natuurlijk met heel veel stempelsets doen. Toevallig zag ik dat gisteren Pootles ook zo’n kaartje geplaatst had met de Magnolia’s.

Vandaag kreeg ik van Helene den Breejen mijn teamleider de foto’s van mijn gemaakte kaartje voor haar. Zij is namelijk de nummer 1 in Nederland geworden van alle Nederlandse Stampin’Up! Demo’s. Super trots op haar en daar hoorde dus een mooi kaartje bij. En ik vergat er foto’s van te nemen hihi.

Ze was er erg blij mee. En ik was ook erg tevreden met het eindresultaat.

Ik hoop dat jullie morgen allemaal komen langs hoppen op Facebook. Om 9.00 begint de hop.

Ik ga nu gauw verder met mijn YouTube filmpje en mijn blog voor morgen. Vanavond eten bij Dennis en Maartje in Tilburg dus het moet nu af.

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s