Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: weer zo’n mooie van Martin Gijzemijter.

Wat kan deze man toch geweldig in 4 zinnen de mooiste dingen zeggen. Wie mij kent weet dat ik altijd druk ben voor anderen: mijn gezin, mijn familie, mijn vrienden. En wat is het dan heerlijk om een keer echt voor jezelf te kiezen. We gaan zo samen de race kijken en dan ga ik heerlijk knutselen in mijn studio. En gaat Willem met onze schoonzoon lekker golfen.

Vorige week heerlijk samen gegolfd en echt van genoten, alleen jammer dat ik s’avonds zo’n last had van spierpijn en mijn gewrichten. Tja ouderdom komt met gebreken.

Maar door de Corona zit je 24/7 op elkaars lip en dan is het ook heel fijn om iets voor jezelf te doen. Zeker nu ik ouder word besef ik dat ik er ook ben, en er ook mag zijn. Niet alleen de partner van of de moeder van of de dochter van. Maar ook gewoon Ine. De kids en Willem hebben dat al vaker gezegd maar ja de aard van het beestje he.

Vinden jullie dat ook zo moeilijk? Ik denk dat er wel veel meer mensen dit hebben dus vandaar deze Quote: geniet van jouw dag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s