Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag kaartje: simpel stempelen.

Vandaag een heel eenvoudig kaartje. Wat Dsp en daarop gestempeld en klaar!Dit Dsp komt uit de mooie set Snowflake Splendor Dsp. Prachtige dessins. De vrolijke sneeuwpoppen komen uit de set Snowman Season .

Van een strookje cardstock van 5.1 cm en de Delightful Tag Topper punch maakte ik dit bijpassende kado label

Super leuk setje zo toch? En snel gemaakt.

Vandaag heerlijk met een vriendin kerstkaarten gemaakt. Dankzij de Stamparatus was dat ook zo gepiept en ze heeft ook nog mini cadeau labels gemaakt. Het was reuze gezellig en ze ging tevreden naar huis. I love my job

Wil jij dit ook of laat je de kaarten liever door mij maken neem dan contact op over de mogelijkheden. Madebyinepie@gmail.com ook voor jouw bestelling. Vanavond doe ik weer een bestelling weg dus laat maar weten of ik iets voor jou kan betekenen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s