Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Mario en Luigi, jeugdsentiment voor mijn kids

Wat hebben wij veel uurtjes doorgebracht met Mario,Luigi, Peach, Toad ,Bowser. Sterren moesten we halen in dat spel en later Mario Kart. Zo veel gelachen want ja ik was net zo fanatiek als de kids maar autorijden is niet mijn ding lol.

Dus toen ik deze kaarten zag van mede demo Diane Furniss wist ik dat ik ze moest namaken ( casen). Super leuk om te doen met allerlei stansen en ponsen. Ik word er zo vrolijk van als ik er naar kijk. Ze staan nu te pronken op mijn plank in mijn studio en iedere keer als ik ze zie staan moet ik glimlachen en zie ik mijn kids heerlijk enthousiast achter de nintendo/wii.

En nu zijn ze groot maar laatst hadden Michael en Mandy nog een game date want het spel is opnieuw uitgebracht. Wil jij ook zo’n kaart hebben kan ik ze in opdracht voor jou maken. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com, kerstkaarten, jubileum kaarten, geboortekaartjes bijna alles kan.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s