Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: life is precious, waste it wisely. Smile its sunday.

Geweldige Quote. Vrij vertaald: het leven is waardevol, verspil het slim. Of te wel het leven is (te) kort, geniet ervan. En dat doen we dus vandaag. Het dagelijkse leven van een groot gezin is druk, met werk, huishoudelijke taken en een groot sociaal netwerk. Soms ben je zo druk met alles wat moet( ook al zijn het leuke dingen) dat je vergeet even lekker zelf samen te genieten.

Even quality time voor ons zelf. Dus lekker even samen de jacuzzi in. Genieten van het warme water, de massagebubbels en even niks moeten! Zalig! Hoe moeilijk deze Corona tijd ook is we nemen er wel iets uit mee: een groot kruis zetten door minimaal 1 weekend in de maand. En dan gaan we echt doen wat wij willen saampjes. Jacuzzi in, fietsen, wandelen of gewoon lekker voor de open haard op de bank hangen. Of heel lang in bed blijven liggen: gewoon omdat het kan.

Wat gaan jullie doen vandaag?

Liefs Ine

Geweldige actie van Stampin Up! Alleen op de 24 ste 10% korting op heel veel artikelen!

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s