Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: beterschaps kaart

Voor Makkelijke Maandag heb ik mijn favoriete Dsp Feels like Frost weer voor de dag gehaald. Zo’n mooi papier voor de kerst( winter) maar ook voor de herfst en lente. Ik word hier zo vrolijk van. Ik heb de 3 vlinders en de tekst gewoon op het Dsp gestempeld met Gorgeous Grape. Ik vind het zelf een prachtig kaartje geworden dat niks anders nodig heeft.

Dat is de kracht van Stampin’Up! alles past perfect bij elkaar. De basiskaart is in Highland Heather.

Morgen begint er een mooie 24 uurs actie bij Stampin’Up! Op bijna alles 10% korting! Heb je dus nog iets op je verlanglijstje staan is dit het juiste moment. Ik doe er s’avonds een bestelling uit dus mail mij maar op Madebyinepie@ gmail.com als ik iets voor jou kan bestellen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s