Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: even lekker gewandeld en verjaardagskaart

Gisteren zijn Willem en ik tijdens zijn lunchpauze even gaan wandelen. Even vitamine D opdoen en Willem even achter zijn computerscherm weg. Wat wonen wij toch mooi binnen 5 minuten lopen we tussen de bomen en langs het water. Heerlijk en prachtige plaatjes :

Dan jeuken mijn handen om te gaan stempelen. Tekenen of schilderen zoals mijn moeder, kan ik niet maar stempelen wel.

Bij zo’n foto denk ik meteen aan de reflectie stempel techniek. Hier gebruikte ik de Lovely as a Tree set voor maar die is helaas retired. Die stempelset doe ik nooit weg want dat is 1 van mijn eerste Stampin’Up stempelsets. Gelukkig hebben we andere mooie bomen sets in de catalogus staan. Zoals de Nederlandse stempelset Puur Natuur, Snow Front,Nature’s Beauty en de prachtige Winter Woods. Dus ik kan van de week lekker aan de gang.

Vandaag is het de 24 uurs actie van Stampin’Up! Op bijna alles uit de jaarcatalogus krijg je alleen vandaag 10% korting. Dus wil je 1 van bovenstaande stempelsets hebben bestel ze dan nu. Vanavond gaat mijn bestelling weg. Maar je kunt het de hele dag aan mij doorgeven op Madebyinepie@gmail.com

Nu het kaartje van vandaag: een verjaardagskaart voor een lieve vriendin. Ze is donderdag jarig maar ivm de Corona regels ga ik vandaag. We hadden op ons team een kaartenswap en mijn teamgenootje Simone had een mooie FunFold model uitgewerkt. En ik heb er 1 naar mijn vriendin Danielle mogen sturen die zien jullie morgen hier. Maar deze maakte ik speciaal voor Mirjam.

Het walvisje schommelt zo leuk en geeft bijna de schildpad een kusje: schattig kaartje toch?

Ik heb de walvis pons gebruikt en het mooie Whale of a Time Dsp. De stitched rectangle Dies en de Freezin Friends Dies voor de mooie stitched ronding. Doordat er gaatjes inzitten kon ik daar mooi de walvis aan hangen. De teksten komen uit de set Volop Vrienden. Alleen de Freezin Friends Dies vallen buiten de kortings actie want die staan in de mini catalogus.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Paper Trimmer

Tags:, ,

2 antwoorden

  1. Prachtige kaart.
    Het staat te pronken op mijn dressoir.
    Dank je lieve Ine.
    En gezellig dat je er was. 😘

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s