Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: kleine kandelaar.

Eerder heb ik hier al verteld van het helaas moeten afzeggen van mijn Kerst en Kaart evenement. Als alternatief bood ik de dames de Paper Pumpkin Box aan Joy to the world met gratis 4 kaartpakketjes en een 3D project. Dit is het 3D project geworden:

Een schattige kandelaar die de dames alleen in elkaar hoefden te plakken en de panelen en het lint en kerstboompje erop te plakken.

Dit waren mijn voorbeelden. Al het materiaal, basiskaart en pons of stansjes zaten in zakjes. Ze konden de stempels uit de box hier mooi voor gebruiken want stempelafdrukken mag ik niet meegeven of verkopen. En naar eigen idee de kaarten maken.

Ik kreeg al leuke foto’s van dames die meteen aan het knutselen waren gegaan.

Deze pakketjes kregen de dames die zich ingeschreven hadden voor Kerst en Kaart gratis bij hun bestelling van de box. Normaal kost zo’n pakketje €7,50 bij bestelling van de box maar als je lid bent van mijn nieuwsbrief of lid wordt kost het €5,00 extra bij aanschaf van de Paper Pumpkin Box Joy to the world van €26,00.

Wil je deze box nog hebben en de pakketjes ( materiaal voor 4 kaarten en de kandelaar ) mail mij dan snel op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s