Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: klein cadeautje

Ik had nog een klein cadeautje nodig, een aardigheidje om iemand op te vrolijken. Gelukkig heb ik altijd wel wat op voorraad.

Deze schattige blikjes kocht ik bij de action en heb ik hier ook al eens laten zien. De tekst Only Good Vibes vond ik mooi en de kaars heeft een lekker geurtje.En met de stempelset Pluk de dag en de 2 Daisy punchen heb je zo een mooie bloem gemaakt. Ik heb gekozen voor Pretty Peacock inkt.

De tekst komt ook uit die set en heb ik even door de Banners Pick a Punch gehaald voor het banner uiteinde. Deze tekst met Tear and Tape op het blikje bevestigd en het kleine cadeautje is klaar.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@hmail.com ik help jou graag. En weet jij voor de feestdagen geen cadeau voor jezelf te verzinnen? Koop dan bij mij een cadeaubon die je kunt besteden aan Stampin’Up!producten maar ook aan Madebyinepie workshops! De nieuwe catalogus is weer fantastisch en er zit weer een geweldige Sale-A-Bration aan te komen in het nieuwe jaar. Gisteren was het Thanksgiving in Amerika en ik reageerde op een berichtje van onze CEO Sara en kreeg een leuk berichtje terug. Superleuk.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Daisy Punch
[143713]
€ 22,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Ponsen, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s