Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: weekoverzicht en dankbaar zijn.

En alweer een week voorbij en sterker nog de maand november ook al bijna voorbij. Pff met die Corona lijkt het of de dagen nog sneller gaan. Vandaag ook eindelijk tijd gehad om mijn zomer kleren en winter kleren om te wisselen in de kast. De zomer kleren liggen in de grote kast op Teuns kamer en iedere keer als ik er tijd voor had sliep Teun of had hij school dus vandaag mijn kans genomen want dit weekend is hij bij zijn moeder.

Als je naar buiten kijkt lijkt het wel Lente in plaats van Winter. Alles staat gewoon in bloei.

Daar genieten wij volop van: heerlijk gewandeld van de week.

Deze week ook een nieuwe telefoon gekocht en dus flink gefotografeerd.

Prachtige avond lucht.

Het was donderdag thanksgiving in Amerika en ik heb ook echt bedacht waar ik dankbaar voor ben: allereerst mijn gezin, mijn familie en vrienden. Vooral dat mijn moeder van 92 nog steeds bij ons is. Dat we gezond zijn en een heerlijk huis hebben en met een paar minuten heerlijk in de bossen, bij de vijver of op de hei zijn. Dankbaar voor mijn Stampin’Up! Vriendinnen, mijn workshop dames en mijn klanten. En vooral mijn eigen Studio waar ik heerlijk kan zitten en alle negatieve energie van mij af kan laten glijden en om kan zetten in positieve energie. Want wat zijn er toch veel mensen die nu zo onbeschoft en lelijk doen, je zou er bijna van in een depressie geraken. Sta je braaf in een rij op anderhalve meter te wachten, schieten ze gewoon voor. En als je daar vriendelijks iets van zegt krijg je een lading bagger over je heen gegooid daar lusten de honden geen brood van. Pfff die Corona doet toch veel met de mensen. Gelukkig heb ik heel veel lieve mensen om mij heen en focus ik me daar op.

Waar zijn jullie dankbaar voor? Ik ben in ieder geval ook dankbaar voor jullie die trouw mijn blog lezen, mij volgen op facebook en instagram en abonnee zijn van mijn Youtube kanaal. Daar helpen jullie mij ook mee en steunen mij op mijn Stampin’ Up! avontuur. Dat geeft mij nameloijk de positieve energie om door te gaan.

Liefs Ine

Categorieën:Over mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s