Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: it’s sweater weather.

Vandaag een dag om lekker met een sweater aan op de bank te genieten van de zondagse rust.Het is maar grauw weer dus geen zin om naar buiten te gaan. Alle kids zijn weg en Willem en ik zaten klaar voor de race van Max Verstappen. Maar door een verschrikkelijke crash met gelukkig goede afloop, werd de herstart lang uitgesteld. Dus lekker met mijn nieuwe catalogus op de bank. Dekentje erbij: heerlijk.

Wat een hoop mooie producten daar word ik erg blij van.

Waar ik ook erg blij van word is deze mooie Rainbow hanger. Hij heet Peppermint Sparkle maar degene die mij kennen roepen al: Bermuda Bay lol.

De dochter van mijn vriendin maakt heel veel mooie dingen waaronder deze Macramé Rainbows. Zij heet Chayenne van Nielen en haar website is:

https://www.chachathelabel.nl/

als je op zoek bent naar originele cadeautjes voor jezelf of je dochters of je vriendinnen is dit echt een aanrader

Iedereen een lekkere luie zondagavond toegewenst, ik ga alvast een verlanglijstje maken. Wil jij ook deze mooie catalogus ontvangen? In December mag ik ze bestellen. Dus geef je vast op via de mail: madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s