Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: wasdag en makkelijk verjaardagskaartje

Hier was vroeger eigenlijk iedere dag wasdag. Met 5 puberzonen die sporten moest ik jaren iedere dag 2 wassen wegwerken. Hier ging enorm veel tijd inzetten. Plus het halen en brengen naar school en sporten. Nu zijn de jongens groot en wonen ze niet allemaal meer thuis. In de weekenden vaak wel dus heb ik maandags weer volle wasmanden. Het liefste ga ik knutselen of aan mijn blog werken maar eerst moest deze mand weggewerkt worden.

Ik mis ze wel maar bijvoorbeeld nu ben ik helemaal alleen in huis en dat bevalt ook goed. Willem zit al vanaf het begin van de Corona thuis en hoeveel ik ook van hem hou, hij is wel aanwezig en ik ben stiekem blij dat hij vandaag naar Schiphol moest voor zijn werk. Wat een rust. Hij zet bijvoorbeeld altijd de muziek aan maar ik kan ook echt genieten van de stilte.

Morgen is het 1 december en wil ik weer iedere dag een kaartje maken om af te tellen naar de kerst. Ik laat dan stempelsets of Dsp zien die echt verdienen om even in de spotlights te staan.

Het bord van vorig jaar.

Het zijn kleine kaartjes van 5,5 cm bij 7,5 cm waarmee ik goed kan laten zien wat je allemaal bij mij kunt bestellen.Dus vanaf morgen hier op mijn blog.

Terug naar het kaartje voor vandaag. Dit mooie kaartje heb ik gemaakt met de leuke stempelset Patern Play. Ik heb de grote streepjes stempel in mijn Stamparatus gedaan en be-inkt met Coastal Cabana inkt. Dan het stuk Whisper White van 13,9 cm bij 9,5 cm een stukje doorschuiven en weer stempelen zonder te be-inkten. Dan weer doorschuiven en be- inkten, stempelen en doorschuiven en niet Be-inkten.

De tekst uit de Happiest of Birthdays set heb ik ook op een blad van mijn Stamparatus gedaan en met Basic Gray be-inkt. Hij was in 1 keer goed maar anders kan je makkelijk met de Stamparatus nog een keer stempelen. Ik kan niet zonder mijn Stamparatus: echt ideaal! Zeker als je meerdere kaartjes wilt maken.

Kijk deze heb ik met Highland Heather bestempeld en op een basiskaart van 21cm bij 14,9 cm gelegd. Ik twijfel nog of ik de witte of paarse achtergrond mooier vind. Wat vindt jij?

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen, leuke cadeautip voor onder de kerstboom: de Stamparatus. Bestel je voor 9 december dan komt het nog voor de kerst binnen. Mail mij op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

PS volgende week maandag is er weer een Koffie en Kaart en ook volgende week Donderdag. Dus die week twee keer. Er mogen maar 3 dames komen dus wees snel met het aanmelden. De workshop avond Easel Book Card maken van volgende week woensdag avond zit al vol.

Categorieën:#simplestampin, kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Stamparatus

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s