Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: kaartje en eerste minikaartje en een nieuw YouTube filmpje.

Vandaag ben ik begonnen met mijn “aftellen naar Kerstmis” bord. Iedere dag pak ik een andere stempelset of Dsp om die even in het zonnetje te zetten en is straks mijn bord weer mooi vol.

Deze was van vorig jaar. Sommige sets zijn retired maar andere zijn er gelukkig nog.

Voor vandaag heb ik de mooie set Nothing’s Better Than genomen. Zo’n leuke set en eigenlijk heb ik er nog te weinig mee gedaan. Dus vandaag niet alleen een mini kaartje maar ook een grote.

Hier krijg je toch zin in een koekje van.

Voor het minikaartje heb ik de koekjes gebruikt, bij deze stempelset zitten ook stansen waarbij er ook woorden zitten: super leuk!

In enkele van mijn lievelingskleuren.

Het woordje tea heb ik gemaakt van het woordje chocolate. Want ik ben geen koffie drinker maar een echte theeleut.

Leuk he die teksten, echt een supermooie bundel!

Ik heb gisteren ook weer een YouTube filmpje opgenomen en op een klein foutje na ging dat best goed. Totdat ik hem wilde gaan opslaan op mijn I-pad. Lukte niet, bleek dat de nieuwe update van mijn ipad niet werkte met mijn Go-pro. Hier werd ik echt niet blij van. Na heel veel proberen en ik weet niet eens wat ik gedaan heb lukte het toch. Maar toen was ik al zo uit mijn doen, dat ik helemaal vergeten was om het beeld te draaien. Kwam ik pas achter toen ik het al naar YouTube had ge-upload. Dus sorry mensen, het filmpje is dus niet gedraaid maar volgens mij toch goed te volgen. In het filmpje leg ik het gebruik van de Stamparatus uit! Echt 1 van mijn grote favoriete producten van Stampin’Up! Je kunt deze bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com. Mooi om cadeau te vragen voor de feestdagen.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:#youtube, Dies, dies dinsdag, Embossen, Paper Trimmer, Ponsen

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s