Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 3 alweer van de countdown naar Kerstmis.

Ik heb mijn nieuwe water painters gepakt en heb 3 kleuren inkt op en groot clearblok gedaan: Soft Sea Foam, Real Red,Seaside Spray. En toen gewoon het kaartje in drie kleurblokken geverfd. Goed laten drogen met iets zwaars erop want door het water krulde het wat op. En daarna de poppies erop gestempeld met memento inkt. Schattig kaartje toch? Het ziet er al zo gezellig uit die drie totaal verschillende kaartjes.

Dit effect vond ik zo leuk dat ik een normale kaart van Whisper White cardstock ook beschilderd heb met 3 kleuren rood: Poppy Parade, Real Red en Cherry Cobler. Het hoeft niet perfect,die verfstrepen maken het juist zo leuk. Hierop na het drogen de grote klaproos gestempeld, toen de kleinere en daarna nog wat plekken opgevuld me de stippels stempel in Memento Black en dezelfde stempel met Whisper White Craft inkt gebruikt. Daarna de stans gebruikt en hier een cirkel uitgestanst want anders zag je de bloemen niet. Het woordje liefs heb ik uitgeknipt met mijn Paper Snips en komt uit de set Pluk de Dag.

Wat is dit toch een fijne stempelset met bijbehorende stansen. Ik weet nog goed dat ik deze in Dortmund op Onstage zag en dacht: die wil ik hebben!

Wil jij ze ook hebben? Bestel ze dan bij mij op madebyinepie@gmail.com ik help jou graag en jij helpt mij daarmee. Deze Corona periode is niet goed voor kleine zelfstandige zaken. Mijn business draait vooral ook om persoonlijk contact: koffie en Kaart en workshops. Maar zeker ook op bestellen in mijn webshop. Dus ben je op zoek naar een fijne schaar of lijm of basis producten zoals de Trimmer of inkt help ik jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Water Painters
[151298]
€ 14,50
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s