Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Alweer 4 december, de dag voor Sinterklaas.

Wij doen eigenlijk altijd surprise met de kids maar door de Corona regels moeten we uitwijken naar Sinterkerst. Maar zoals het er nu uitziet wordt het met pasen pakjes avond. Nadeel van een groot gezin: teveel personen op bezoek.

Maar de Sint is ons toch niet vergeten want er stond gisteren onverwachts een pakje voor de deur. Geweldig! Sinterklaas heeft dit jaar hulp gehad van een hond ( Lucky) die door zijn enthousiaste blaffen ons liet weten dat de Sint ons niet was vergeten. Zo ontzettend lief! Dank u Sinterklaasje.

Het kaartje van vandaag is met de geweldige mannenset: Geared Up Garage. Lekker stoer kaartje.

En toen wilde ik natuurlijk ook een gewone kaart maken met als achtergrond een vel uit het mooie In Good Taste Dsp. De auto heb ik gekleurd met mijn Real Red Stampin’ Blends. De grote tekst komt uit de stempelset. De kleine uit Zoo Globe. Ik heb voor de auto de bijbehorende Dies gebruikt. Mooie mannen verjaardags kaart.

Mijn bord wordt steeds mooier. Helemaal blij mee. Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s