Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 8 van de Christmas Countdown: een vrolijke Pinguïn.

Van de 4 diertjes uit Freezin’ Fun is de Pinguïn toch wel mijn favoriet . Zo’n heerlijk vrolijk diertje.

Ik heb hem ingekleurd met mijn Stampin Blends en daarna heb ik een mask gemaakt van een post it note ( met de bijbehorende stans uit gestanst)en over hem heen geplakt. Dan kon ik daarna de bomen stempelen en lijkt het of hij er voor staat. De bomen heb ik ook ingekleurd met Stampin Blends.

Mijn bord wordt iedere dag mooier en voller. Vandaag is ook de eindejaars sale gestart. En helaas was ik niet de enige die naast wat favoriete items pakte. Het ging echt heel snel. Dus moest ik ook wat klanten teleurstellen. Want op is nu echt op. En iedere bestelling die ik nu doe is hoogst waarschijnlijk pas na de kerst binnen. Gelukkig verkoop ik ook cadeau bonnen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s