Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 9 en mijn Pre-order is binnen.

Yeah mijn verjaardags cadeau is binnen: super blij mee. Deze Mini Stampin’ Cut & Emboss is echt zo schattig. En wat zal het fijn zijn om deze lekker op mijn bureau te hebben staan. Direct onder hand bereik. En ook handig om mee te nemen als we eindelijk weer op vakantie mogen.

Super blij ben ik ook met de Blending Brushes en met deze twee nieuwe sets die ik voor babykaartjes kan gebruiken maar ook voor mijn Paas/Lente evenement.

Dat is een voordeel van Demo zijn je kunt alles als eerste bestellen en nu al profiteren van de Sale-A-Bration. Het grote feest van Stampin’Up! Bij iedere bestelling van €60,00 mag je een gratis product uitzoeken. Omdat Willems kerstcadeau’s voor mij hier ook bij zaten had ik een mooie bestelling.

Het kaartje van vandaag heb ik dan ook gemaakt met de ezeltjes die je dus tijdens Sale-A-Bration gratis mag uitzoeken. Dit is pas volgend jaar dus tegen die tijd geef ik alle informatie wel.

Is het geen schatje: zo lief! Ik ben er helemaal blij mee. Ik heb haar lekker ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Ik zeg haar want ik gaf haar roze wangetjes en lippenstift.

De folder en mijn gratis producten.

Ik leg deze mooie producten nog wel aan de kant want ik moet nog aan mijn kerstkaarten beginnen en aanstaande zaterdag hebben we weer onze maandelijkse Facebook Hop. Met als thema: giftcard. Ik heb een heel leuk model zelf verzonnen en ga ik hier nog een filmpje meemaken. Hopelijk werkt de techniek deze keer mee.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s