Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebook hop The lovely Stampers, nieuw YouTube filmpje en kaartje nr 12

Vandaag kun je weer gezellig met ons mee hoppen. Het thema was deze keer Giftcards. En ik heb zelf deze leuke Giftcardhouder ontworpen. Ik was bezig met een easelcard en bedacht me opeens, hee dit is ook leuk voor Giftcards. Dus mijn lineaal gepakt en wat retired cardstock en ben gaan meten en rekenen en plakken totdat ik tevreden was. En toen de juiste materialen gebruikt en dit schattige houdertje gemaakt.

In mijn YouTube filmpje zie je nog 2 andere uitvoeringen. Ze zijn eenvoudig te maken, je kent mij, het moet easy peasy zijn.

Zoals beloofd in het filmpje vindt je hier de maten en score lijnen.

Kaartbasis: cardstock van 10 cm bij 18 cm. Deze score je met de lange kant boven op 6,5 cm en op 13 cm.

Bakje: 10 cm bij 11,6 cm. Met de korte kant boven scoor je links en rechts op een halve cm. Dan draai je het papier en met de lange kant boven leg je het papier op 5,5 cm en score en dan draai je het papier en legt hem weer op 5,5 cm en maakt weer een score lijn.

Het Dsp voor op het bakje is 5,2 cm bij 8,6 cm . Maar zoals je in mijn filmpje ziet kun je zelf de maat aanpassen.

De stopper is 10 cm bij 1,5 cm. En die plak je met dimensionals op de basiskaart. De tekst heb ik uitgeponst met de Classic Label pons.

Veel plezier met het namaken en ik vind het leuk om jullie voorbeelden ook te zien. Vergeet je niet een duimpje omhoog te geven bij mijn filmpje? En bestellingen kun je doorgeven op madebyinepie@gmail.com

Het kaartje van vandaag is met de sneeuwpop uit de Snowman Season stempelset en daar kun je een pons bij kopen. Het is dezelfde als op de Easel Giftcardholder uit het filmpje. Is hij niet schattig? Hier word ik echt vrolijk van. Nu ga ik gauw langs mijn teamgenootjes hoppen, Hop jij gezellig mee?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s