Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 13 van de Countdown en hopelijk een geluks dag voor Max

Terwijl ik dit schrijf rijdt Max nog voorop, dus hopen dat hij het red.

Nu even mijn kaartje showen. Kijk hoe grappig dit kaartje is. Deze kat is zo komisch. Hij kijkt zo boos dat je er gewoon om moet lachen. Hij kijkt ook zo van: haal die muts van mijn kop.

Hij is geknipt uit het Playful Pets Dsp en het mutsje is van de ijsbeer uit de Warm en Toasty stempelset. Deze heb ik op Whisper White gestempeld met memento tuxedo black en ingekleurd met de Real Red Stampin’ Blends. En uitgeknipt met mijn Paper Snips. Echt de allerfijnste schaar! Deze kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s