Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 14 alweer en mijn bord raakt al mooi vol!

Vandaag laat ik een sneak peek zien van een nieuwe set: Baby Pull Toys. Eigenlijk wilde ik nog niet met de nieuwe sets spelen en de verleiding was groot. Maar omdat ik een opdracht kreeg voor een geboortekaartje mocht ik van mijzelf de set gebruiken. En wat is hij leuk!

Deze zal ik echt heel vaak gaan gebruiken. Ook super leuk om in te kleuren.

En de hartjes en sterretjes kun je ook leuk gebruiken om achtergrondjes mee te maken.

Hij is dus nog niet te bestellen maar staat in de nieuwe minicatalogus. Wil jij deze en de Sale-A-Bration folder ontvangen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com. Heb jij een bestelling bij mij gedaan dan stuur ik het jou gratis toe. En neem ik de verzendkosten voor mijn rekening. Wel even aanvragen want door de Corona moet ik ook echt even op de centjes letten. Heb jij (nog) geen bestelling bij mij gedaan dan kost het €5,00 inclusief verzenden maar bij jouw eerste bestelling trek ik dat bedrag van jouw rekening af.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s