Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

15e dag van de Countdown het gaat opschieten.

Wat vliegt de tijd. Ben echt nog niet klaar voor de kerst. Moet nog kaarten maken, menu bedenken etc. En vandaag hebben we nog een uitvaart in Haarlem. De moeder van een goede vriend is overleden en ze wilden heel graag dat wij kwamen dus ik typ deze blog in de auto. Mijn kaartje van vandaag past daar bij en ook voor de hele situatie hier nu in Nederland na gisteravond.

Het was weer slikken voor iedereen maar we moeten iets doen om de cirkel te doorbreken. Willem deelde deze foto en die wil ik ook met jullie delen:

Ik mis alleen nog: lekker knutselen niet afgelast! Als ik mijn Stampin’Up! Niet had was ik echt in een mega dip terecht gekomen.

De teksten van het kaartje komen uit de nieuwe Nederlandse set Hartverwarmend die je volgend jaar gratis kunt uitzoeken tijdens Sale-A-Bration bij een aankoop van €60,00. Ik vind hem prachtig. En wie wil er nu niet zo iets moois gratis krijgen.

Wil je de nieuwste minicatalogus en Sale-A-Bration folder ontvangen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s