Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 16, een beetje laat maar hier dan toch mijn minikaartje.

Gemaakt met de set Under my Umbrella. En de bijbehorende pons. De paraplu, laarzen en bloemen heb ik ingekleurd met de Stampin’Blends. Dit is zo’n mooie set maar ik moet tot mijn schande bekennen dat ik hem te weinig heb gebruikt. Iets van teveel stempels en te weinig tijd. Daarom ben ik blij dat ik door mijn countdown bord nu deze weer in mijn handen heb en ga ik er morgen nog wat gewone kaarten meemaken of misschien zelfs een kerstkaart.

Wat vliegt de tijd, echt niet normaal. Zijn jullie al allemaal klaar met jullie kerstkaarten? Post.nl doet er 3 dagen langer over met bezorgen dus ik moet echt gaan opschieten. Hier in het dorp breng ik ze natuurlijk met de fiets rond. Want de Corona kilo’s vliegen er aan. Ik ben een echte stress eter en Willem is een echte Bourgondiër dus dat wil wel.

Als je op onderstaande link klikt kom je in mijn webshop en kun je de gebruikte producten zien en meteen in je winkelmandje plaatsen. Wil je liever via de mail bestellen dan graag een mailtje naar Madebyinepie@gmail.com

https://s.tamp.in/Z_G2Tw

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s