Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 17, kerstbomen en wandeling met zoon.

Gisteravond kreeg ik mijn prachtige Kerstboom van Anita van Bloem in Bloei. Ik had hem bij haar besteld maar door de Lockdown had ik niet meer verwacht hem te krijgen. Maar wat is hij prachtig en wat ben ik er blij mee.

Zonder lichtjes al een plaatje maar met lichtjes: sprookjesachtig mooi!

En ik heb ook even mijn miniboompje versierd die in mijn studio staat: natuurlijk ook met Bermuda Bay mini balletjes.

De ornamenten heb ik zelf gemaakt. Waarschijnlijk maak ik hier nog een YouTube filmpje van dus hebben jullie al een Sneak Peek.

Het kaartje van vandaag is dus ook een kerstboom geworden. Deze heb ik gemaakt met de set Perfectly Plaid en de bijbehorende Pine Tree pons. Ook de tekst komt uit deze set. De Gold Glitter Enamel dots lijken net balletjes of lichtjes: blingbling hoort bij Kerst.

Het schiet al op bijna is mijn bord vol.

Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen op madebyinepie@gmail.com

Ik heb vanmiddag ook nog even een lange wandeling gemaakt met Michael mijn zoon. Heerlijk even een frisse neus halen en ons hoofd leeg maken. Quality time waar ik enorm van geniet en de omgeving is prachtig, dus ik wil deze foto van de mooie lucht even met jullie delen. Het weer is gelukkig prima om mooie wandelingen te maken. Morgen is Willem vrij en gaan we lekker op de fiets kerstkaarten rondbrengen. We zitten veel te veel binnen achter de schermen van Computer, telefoon of tv. Daar wordt je niet echt gelukkig van. En bewegen is gezond dus ga lekker naar buiten en deel je mooie foto’s op mijn facebook pagina. Ik kijk er al naar uit.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Pine Tree Punch
[149521]
€ 22,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Over mij

Tags:,

1 antwoord

  1. Wat is het weer gezellig bij je! Mijn Willem en ik hebben gisteren gewandeld heerlijk. Vandaag de fiets gepakt om de kerkbodes op te halen en rond te fietsen, ben ik zo’n twee uur mee bezig. Dus weer genoeg bewogen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s