Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag en kaartje 20:

Wandelen is het beste medicijn .(Hippocrates)

Vanmiddag na een late gezellige brunch met 3 zonen zijn Willem en ik lekker gaan wandelen. Zo fijn dat dat nog kan. Het was niet koud en niet druk dus erg genoten.

Daarna nog even een rondje gefietst en gestopt om deze foto’s te nemen. Zo mooi:

Hier kan ik zo intens van genieten. Bij thuiskomst meteen mijn nieuwe Blending Brushes gepakt. En met Balmy Blue,Daffodil Delight, en Mango Melody de lucht proberen na te maken. En daarna de bomen uit Winter Woods gebruikt. Ik vind het goed gelukt. En als ik dit kaartje zie weet ik precies wat ik toen zag.

Nog maar een paar dagen en dan is het kerst en mijn bord vol. Willem heeft vakantie dus ik neem ook even vrij. Zal dus niet dagelijks meer bloggen. Maar voor bestellingen ben ik gewoon bereikbaar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

https://s.tamp.in/ZWyjuI als je op deze link klikt kom je rechtstreeks in mijn webshop. De Blending Brushes staan in de nieuwe mini catalogus dus die zijn nog niet te bestellen, ik heb de alternatieven ook opgeschreven.

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Quote

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s