Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 21 en een nieuwe aanwinst in mijn studio

Vooraf

Vandaag weer een late blog. Ik kon vandaag niet in mijn studio werken want vandaag werd mijn airco geïnstalleerd. Ik vond het koud als je hier stil zit te knutselen en we waren toch al van plan voor de zomer een airco te plaatsen. Dus waarom nu niet. Nu is het niet druk en de airco verwarmt ook dus super nu met de koude dagen.

Achteraf

Gisteravond alles leeg gehaald zodat de monteur erbij kon en vanmiddag eerst gepoetst en toen alles weer terug gezet.

En dus gauw vanavond na het eten dit kaartje gemaakt. Met de leuke set: Zoo Globe. Schattige diertjes die je in een schuddebol kan plaatsen maar dus ook zo. Lief toch? En even geen kerstkaartje hihi. En weer rustig zitten kleuren met mijn Stampin’ Blends. Heerlijk!

Bijna vol!

Liefs Ine

https://s.tamp.in/Zi937n Klik op de link en je gaat rechtstreeks naar mijn webshop en dan zie je de gebruikte producten. Ik help jou graag met je bestelling.

Categorieën:kaarten, kaarten maken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s