Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dag 22 van de countdown to Christmas.

Oh het is echt bijna kerst. Zijn jullie er al klaar voor? Ik ben met de laatste loodjes bezig. Nog een paar extra kaarten gemaakt. En wat cadeau tags. Met de geweldige Tag Buffet Project Kit. Superleuk om te doen: ik hou van de Kits van Stampin’Up! . Je kunt de Tags ( cadeau labels) ook gewoon op een kaart plakken. Easy Peasy. En in de kit zitten extra kerstbomen en die heb ik ook op een kaartje geplakt. Leuk toch? Met wat rode Rhinestones voor de Bling Bling. Helaas is hij helemaal uitverkocht. Maar in iedere catalogus zitten er kits dus wil je snel leuke resultaten zonder heel veel andere producten aan te moeten schaffen zijn dit echte aanraders. En vindt je dit zo leuk dat je meer wilt met deze hobby help ik jou graag met tips wat je aan kunt schaffen om lekker aan de gang te kunnen.

Het kaartje van vandaag is gemaakt met restjes Dsp. Heel eenvoudig en leuk om die smalle strookjes te gebruiken. Een mooie ster erop als blikvanger en klaar is je kaartje. Dit kun je ook met normale basiskaarten doen.

Dan zou ik er natuurlijk nog een tekst bij doen maar dat paste niet op dit minikaartje. Nog 2 kaartjes en dan is mijn bord vol. Ik vond het weer super leuk om te doen. En straks hangt hij weer te pronken in mijn Studio

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, kaarten maken

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s