Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Terugblik 2020

Ook hier een terugblik op 2020. De Corona hakte er hard in. Koffie en Kaart middagen en workshops die niet door konden gaan. Wat mijn job zo leuk maakt, het samen knutselen, was minimaal. Wel heb ik 100 kaarten gedoneerd aan een zorginstellingen, heel veel kaartjes gratis op verzoek verzonden. En zelf een doorstuurkaartje gemaakt om toch wat licht te brengen bij de mensen. 2020 was ook het jaar van mijn grootste YouTube succes mijn filmpje van de 3D Pop Up Box is 4326 keer bekeken! En ik ging van 85 abonnees naar nu 462. Zo trots op mijzelf. Filmpjes maken vind ik nog steeds heel spannend maar de likes en lieve commentaren stimuleren mij toch om deze drempel steeds over te gaan. Want ik wil heel graag mijn enthousiasme van deze geweldige hobby en fijne producten delen met jullie. Ik wil hierbij alle lieve klanten, workshop dames, volgers van mijn blog, YouTube kanaal, en Instagram account bedanken voor jullie support.Jullie maken dat dit the best job ever is! Hopelijk wordt 2021 een beter jaar met veel workshops, evenementen en een goede verkoop van alle mooie producten van Stampin’Up! want de komende catalogus is weer fantastisch en de Sale-A-Bration folder met de gratis te krijgen producten is helemaal top! En vergeet niet als je koopt bij een kleine zelfstandige doet deze thuis een happy dance!💋❤️

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s