Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Happy New Year! En Dennis zijn verjaardag.

Vandaag is het nieuwe jaar begonnen, we hebben eerst lekker uitgeslapen en daarna heb ik gauw een kaartje gemaakt voor Dennis. 24 Alweer is mijn oudste zoon geworden. Hij vroeg geld voor een mooie winterjas en ik had de nieuwe Handsomely Suited bundel gekregen van Willem voor Kerst dus super om hier nu mee te mogen spelen.

Ik vind het een geweldige set en hij stond meteen hoog op mijn verlanglijstje. Deze zul je nog vaak hier voorbij zien komen. En wat een prachtig Dsp: het Well Suited Designer Series Paper. Al deze producten staan in de geweldige nieuwe mini catalogus. Heb je deze nog niet, mail mij dan snel op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s