Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Bijna is de nieuwe catalogus live!

5 januari is de start van de nieuwe mini catalogus en de start van Sale-A-Bration : yes! Wie wil dat nu niet: gratis producten uitkiezen bij een bestelling van minstens €60,00. Er zitten echt geweldige producten tussen dus ik ga zeker dinsdagavond een bestelling eruit doen. Wil jij ook een bestelling doen mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com.

Gisteren was niet alleen mijn zoon jarig maar ook mijn vriendin Margriet. Voor haar maakte ik een kaart in een dsp zakje met de super leuke Kangaroo & Company bundle. Stempelset en stansen met 10% korting:€ 44,00. Koop je er het mooie True Love Dsp bij of zoals ik gebruikt heb het mooie Forever Greenery Dsp ( €14,00)en een flesje Tombow Liquid Glue ( €6,00) dan mag je al een gratis product uitzoeken uit de Sab folder. Bijvoorbeeld de ezeltjes of de mooie Nederlandse stempelset Hart verwarmend.

Ik heb ook de stempels uit de set Natuurlijk voor Elkaar gebruikt: de takjes en het woordje Hallo. Het woordje: gefeliciteerd komt uit de set Volop Vrienden.

Op de achterkant vd kaart heb ik een envelop gemaakt waar ik een mini kaartje instopte en geld.

Superleuk geworden toch?

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s