Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: This is me!

In de kerstvakantie hebben Willem en ik eindelijk de film gezien : The Greatest Showman. Deze stond al heel lang op mijn lijstje. En wat is dit een heerlijke feel good movie. Vooral het nummer This is Me, spreekt mij enorm aan.

De boodschap die ik eruit haal is: we zijn goed zoals we zijn. We hoeven niet perfect te zijn.

We hebben allemaal onze onzekerheden, de mijne komen voort uit mijn jeugd. Als de eerste donkere kinderen op een volledig blanke school hadden wij het moeilijk. Daarbij waren wij alles behalve rijk dus genoeg redenen om buiten de boot te vallen. Ik heb hele slechte ogen en kreeg een bril met dikke jampotten niet echt bevorderlijk voor mijn zelfvertrouwen. Tel daarbij op gescheiden ouders wat toen heel uitzonderlijk was ( nu val je op als je ouders nog bij elkaar zijn) en later een stiefvader die alcoholist was en je snapt dat mijn jeugd niet echt fijn was. Ik leerde pas van mijzelf te houden en mezelf mooi te vinden toen ik verkering kreeg met Pieter, mijn helaas veels te vroeg overleden man.

Toch zit er nog steeds in mij dat onzekere meisje dat het voor iedereen goed wilt doen en vind ik het moeilijk om nieuwe dingen te proberen: bang om te falen.

Iemand zei eens tegen mij jouw grootste talent is ook jouw grootste valkuil. Door iedereen te willen helpen, vergeet je jezelf en maken mensen soms misbruik van jou en voelt dit als messen in je rug. Helaas klopt dat, maar ik wil wel gewoon de Ine blijven die ik ben want er zijn ook zoveel lieve mensen in mijn leven die mij wel waarderen zoals ik ben: this is me!

Ook met mijn business: Madebyinepie ben ik misschien niet zakelijk genoeg maar mijn mooiste beloning is als ik mensen blij zie zijn met wat ze gemaakt hebben tijdens Koffie en Kaart of de workshops of evenementen. Helaas door de Corona wordt dit nu heel lastig gemaakt. Aankomende maandag zou eigenlijk mijn maandelijkse Koffie en Kaart zijn maar deze gaat niet door omdat ik maar twee personen mag uitnodigen. Hopelijk volgende maand weer wel.

Aanstaande dinsdag kunnen jullie eindelijk bestellen uit de nieuwe minicatalogus en profiteren van Sale-A-Bration. Andere jaren had ik een open dag, maar ja ook dit kan niet doorgaan dus hou mijn blog goed in de gaten dan zie je mooie projecten die ik maak met de nieuwe producten. Jullie bestellingen kun je gewoon doorgeven op het vertrouwde adres: madebyinepie@gmail.com

Fijne zondag en onthoud:je bent goed zoals je bent, hou van jezelf want je bent het waard om van te houden. En bij twijfel zing: This is Me!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s