Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Nieuw jaar, nieuwe agenda.

Net als vorig jaar heb ik de mooie agenda van Martin Gijzemijter besteld. Zoals de vaste volgers van mijn Blog al weten ben ik fan van zijn pakkende gedichtjes.

Zo mooi en hij weet mij steeds te raken. Ook de spreuk van deze week. De oude agenda gebruik ik nu om de gedichtjes uit te stansen met de Stitched Dies en dan op een zelf gemaakte kaart te plakken.

De basiskaart is in Blackberry Bliss hier bovenop een stuk Peony Garden Dsp en daarop wat uitgestanste bloemen met de Magnolia Memory Dies. De Prized Peony bundel heb ik namelijk niet. Tja ik zou wel willen maar mijn bankrekening niet haha. Soms moet je als demonstratrice ook keuzes maken. En het Dsp vond ik super mooi dus heb ik die wel gekocht.

Nog een stukje Silver Metallic-Edge ribbon en een Rhinestone voor de bling bling en mijn kaartje is klaar.

Morgen gaat de nieuwe minicatalogus in en de Sale-A-Bration folder. En kunnen jullie ook eindelijk de geweldige Mini Cut & Emboss machine bestellen. Ik ben daar super blij mee.Deze kost € 73,00 en dus mag je er meteen een gratis product uit de Sale-A-Bration folder bij uitzoeken. De grote kost € 145,00 en dan mag je zelfs 2 cadeaus uitzoeken of 1 duurdere. Dus wilde je altijd al een degelijke stans en emboss machine die niet zoveel plek inneemt dan is nu de beste tijd om hem aan te schaffen.

Willem heeft nog vakantie maar ik probeer de digitale versie er morgen op te zetten. Altijd weer een gepuzzel van hoe moet dat ook weer omdat je dit niet vaak doet. We zijn druk met dingen uitzoeken en op te ruimen. Dingen waar je normaal niet aan toe komt en omdat je toch nergens naar toe kunt, een goede tijdsbesteding.

Zo ook mijn agenda invullen. Ik heb de Koffie en Kaart van vandaag moeten afzeggen maar hopelijk kunnen we 1 februari weer meer mensen op bezoek krijgen en heb ik donderdag 4 februari een extra middag ingepland. Zodat ik eventueel de groep kan splitsen.

Ik heb al ideeën klaar liggen voor workshops maar plan ze nog niet in tot na 19 januari als we hopelijk weer wat meer mogen. Dus hou mijn blog in de gaten. Wil je de Koffie en Kaart bijwonen of een bestelling plaatsen mail mij dan op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Stampin Cut & Emboss Machine

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s